Nika Babič

Nika je mlada frizerka katera uživa v delu z ljudmi in učenju novih trendov. Nika se je že v srednji šoli udeleževala raznih modnih revij kjer so snovali modne trende barv in pričesk. Bila je tudi na tri tedenski izmenjavi v Plymouthu (UK) kjer je spoznala razne nove tehnike striženja in barvanja, najnovejše trende, itd. Takoj po srednji šoli se je zaposlila v frizerskem salonu kjer se je pridno učila in bila deležena raznih seminarjev na področju, barvanja, striženja, nege las, nege lasišča, itd. Opravila je tudi geometrijsko šolo striženja. Sama je zelo strastna do dela in se z največjim veseljem in predanostjo posveti vsaki stranki. Nika se je v letu 2022 pridružila ekipi medinmleko v Kopru kjer uživa in ustvarja vedno zahtevnejše pričeske.
Abbiamo creduto che fosse possibile creare un salone di bellezza esclusivo da cui si esce non solo curati, ma soprattutto rilassati. È stata creata la magia della bellezza medinmleko.
Domzale
Ljubljana - Lubiana
Koper - Capodistria
© 2024 MED IN MLEKO d.o.o. Tutti i diritti riservati.

Il nostro sito web utilizza i cookie per fornire una miglioreesperienza all'utente. Se si continua a visualizzare, siaccetta lanostra politica sulla privacy.