Živa Čučnik

Živa je najmlajša članica ekipe medinmleko, a kljub mladosti dosega osupljive rezultate. Frizerski poklic ji je bil položen že v zibelko, saj že od nekdaj ve, da bo vrhunska frizerka, tako kot njena mami. Po končani frizerski šoli se je vrnila v salon, v katerem je opravljala prakso - v medinmleko. Poleg hitrih in spretnih rok ji zelo gladko teče tudi jezik, kar je v frizerskem salonu zelo dobrodošlo. Udeležila se je seminarja za osnove barvanja in tehnike barvanj s Kydra izdelki, poleg tega pa ima bogato znanje o izdelkih in strankam z veseljem pomaga s priporočili za primerno rutino za lase. Udeležena je bila tudi na vseh manjših seminarjih in predstavitvah vseh produktov, ki jih uporabljamo v naših salonih. Je velik samouk na vseh frizerskih področjih, je drzna in se ne ustraši nobenega izziva. Z veseljem vas sprejme na svoj stol, njene kreativne ideje pa bodo poskrbele, da boste nasmejani odšli iz čarovnije lepote medinmleko.
Abbiamo creduto che fosse possibile creare un salone di bellezza esclusivo da cui si esce non solo curati, ma soprattutto rilassati. È stata creata la magia della bellezza medinmleko.
Domzale
Ljubljana - Lubiana
Koper - Capodistria
© 2024 MED IN MLEKO d.o.o. Tutti i diritti riservati.

Il nostro sito web utilizza i cookie per fornire una miglioreesperienza all'utente. Se si continua a visualizzare, siaccetta lanostra politica sulla privacy.