Bojan Suhorepec

Bojan je vrhunski frizer, ki pa zelo rad eksperimentira. Kadar dobi priložnost, se izkaže z urejanjem brad pri moških in osupljivimi Hair Tattoo-ji. Zelo uživa v posebnih stvaritvah, kot so zahtevnejša tehnična striženja ali pramena. Mnogi ga poznate tudi po njegovih masažah lasišča, saj se o njih govori daleč naokrog. Sicer pa je Bojan pričel svojo profesionalno pot v priznanem frizerskem salonu. Strokovno je usposobljen za podaljševanje las Great Lengths, barvanje s preparati Kydra by Phyto, Redken, L’Oreal, Matrix, nege za lase Kerastase, Moroccanoil, Alterna, Redken. Izobraževal se je tudi z vrhunskim frizerjem Steve Turnerjem in koloristom Christianom Lanzo, ki sta bila gosta čarovnije lepote medinmleko. Bojan je član ekipe medinmleko že od samega začetka, kjer živi svoje sanje.
Abbiamo creduto che fosse possibile creare un salone di bellezza esclusivo da cui si esce non solo curati, ma soprattutto rilassati. È stata creata la magia della bellezza medinmleko.
Domzale
Ljubljana - Lubiana
Koper - Capodistria
© 2024 MED IN MLEKO d.o.o. Tutti i diritti riservati.

Il nostro sito web utilizza i cookie per fornire una miglioreesperienza all'utente. Se si continua a visualizzare, siaccetta lanostra politica sulla privacy.