Greta čučnik

Greta z več kot 19 letnimi izkušnjami v visokem modnem frizerstvu velja za zelo izkušeno frizerko. Celotno kariero je zaposlena kot samostojna frizerka in je polna dodatnih znanj, ki jih je pridobivala pod mentorstvom Riccarda Rizza in Tomoko Kawaguchi – CB Academy London, vrhunskega frizerja Steve Turnerja in kolorista Christiana Lanza, ki sta bila gosta čarovnije lepote medinmleko, ličenje Artdeco pod mentorstvom Tatjane Eberl, seveda pa se redno udeležuje mnogih seminarjev doma in v tujini. Tudi nastopi ji niso tuji - med drugim je nastopala na odru Cankarjevega doma, v Zagrebu, nastopala za blagovno znamko Alterna. Opravljena ima usposabljanja za delo z barvami Redken, Matrix, L’Oreal, Kydra by Phyto, pa tudi negami za lase Kerastase, Moroccanoil, Alterna, Redken. Greta je članica ekipe medinmleko že od samega začetka, skupaj s svojo pozitivno energijo pa je pri svojih strankah zelo priljubljena.
Abbiamo creduto che fosse possibile creare un salone di bellezza esclusivo da cui si esce non solo curati, ma soprattutto rilassati. È stata creata la magia della bellezza medinmleko.
Domzale
Ljubljana - Lubiana
Koper - Capodistria
© 2024 MED IN MLEKO d.o.o. Tutti i diritti riservati.

Il nostro sito web utilizza i cookie per fornire una miglioreesperienza all'utente. Se si continua a visualizzare, siaccetta lanostra politica sulla privacy.