Naja Rus

Naja je že kot majhna deklica rada ustvarjala različne pričeske in uživala v kreativnosti. Tudi zato je danes njeno delo zelo natančno, biti frizerka pa se ji zdi najlepši poklic, ki ga ne bi zamenjala za nič na svetu. Njena karierna pot se je začela v salonih medinmleko že med šolanjem, danes pa je že izkušena frizerka. Zato ima Naja kljub mladosti že veliko stalnih strank, ki vedno odidejo iz salona nasmejane in s čudovito pričesko. Ker je zelo komunikativna in ima rada spremembe, vam na njenem stolu nikoli ne bo dolgčas. Med šolanjem je Naja sodelovala na tekmovanju preciznega striženja, kjer se je uvrstila med top 10 tekmovalcev. Uspešno je opravila šolo geometrijskega striženje Prisma ter kar nekaj seminarjev za različne tehnike striženja, barvanja, nege in podaljševanja las. Naja rada sledi modnim trendom ter preizkuša novosti in je prepričana, da bo trende kmalu krojila tudi sama, saj pravi, da je z delom v ekipi medinmleko vse mogoče.
Abbiamo creduto che fosse possibile creare un salone di bellezza esclusivo da cui si esce non solo curati, ma soprattutto rilassati. È stata creata la magia della bellezza medinmleko.
Domzale
Ljubljana - Lubiana
Koper - Capodistria
© 2024 MED IN MLEKO d.o.o. Tutti i diritti riservati.

Il nostro sito web utilizza i cookie per fornire una miglioreesperienza all'utente. Se si continua a visualizzare, siaccetta lanostra politica sulla privacy.