Nina Mauser

Nina se je našemu kolektivu pridružila v letu 2016, takoj po končani Srednji frizerski šoli v Ljubljani. Bila je med enajstimi najuspešnejšimi dijaki na šoli. Leto prej je bila izbrana tudi za izmenjavo dijakov pri projektu Erasmus in v marcu 2015 obiskala Finsko. Tam sta v mestu Seinajoki potekali modni reviji znamk Wella in Goldwell in na obeh je sodelovala tudi Nina. Srednješolsko prakso je vsa tri leta opravljala v medinmleko, kjer nas je s svojim hitrim učenjem vedno znova navdušila, zato je tudi po končanem šolanju nismo želeli spustiti iz rok. Njeno mesto v ekipi je že zelo dobro utrjeno, znanje pa tudi še vedno pridno nadgrajuje, nazadnje s seminarji za barve Kydra by Phyto in nego Olaplex. Po končani Srednji frizerski šoli je Nina končala tudi Srednjo kozmetično šolo, ker pa ima veliko željo po dodatnem znanju, je končala tudi višjo šolo Erudio smer kozmetika. Trenutno je v pripravi diplomskega dela.
Abbiamo creduto che fosse possibile creare un salone di bellezza esclusivo da cui si esce non solo curati, ma soprattutto rilassati. È stata creata la magia della bellezza medinmleko.
Domzale
Ljubljana - Lubiana
Koper - Capodistria
© 2024 MED IN MLEKO d.o.o. Tutti i diritti riservati.

Il nostro sito web utilizza i cookie per fornire una miglioreesperienza all'utente. Se si continua a visualizzare, siaccetta lanostra politica sulla privacy.