Sabina Kaltenekar

Sabina je samostojna frizerka s skoraj dvajsetletnimi izkušnjami. Redno sledi modnim trendom, še posebej na področju las. Verjame, da biti frizer pomeni biti umetnik, saj mora poleg znanja in izkušenj imeti tudi veliko domišljije. Svoje znanje je kalila v priznanih frizerskih salonih. Zaveda se, da je naloga frizerja tudi to, da se redno izobražuje, zato je opravila šolanje Matrix v Zagrebu, tečaj Literam, se izpilila v podaljševanju las s podaljški Great Lengths ter mnogih tečajih s področja modnega barvanja in spenjanja las. Sama se najraje pohvali z odličnimi blond barvanji, tehniko tankih pramenov ter balayage. Znanje rada nadgrajuje tudi na različnih usposabljanjih kot so Kydra by Phyto, L’Oreal, Subrina, Matrix, itd. Izvaja tudi Kerastase nege za lase ter keratinsko nego Alfa Parf. Sabina pravi, da je potrebno ciljati visoko in si želeti novih znanj ter izkušenj, zato se v ekipi medinmleko tudi krasno počuti.
Abbiamo creduto che fosse possibile creare un salone di bellezza esclusivo da cui si esce non solo curati, ma soprattutto rilassati. È stata creata la magia della bellezza medinmleko.
Domzale
Ljubljana - Lubiana
Koper - Capodistria
© 2024 MED IN MLEKO d.o.o. Tutti i diritti riservati.

Il nostro sito web utilizza i cookie per fornire una miglioreesperienza all'utente. Se si continua a visualizzare, siaccetta lanostra politica sulla privacy.