Tetiana Osypenko

Tetiana si je že vrsto let želela delati v enem najboljših salonov v Sloveniji. Njen trud se je obrestoval in danes je srečna, da lahko dela v ekipi takšnih profesionalcev. Je zelo odgovorna in kreativna kozmetičarka in frizerka, ki je vedno na lovu za novim znanjem in izpopolnjuje svoje veščine. Tako se je naučila podaljševanja las z lasnimi podaljški Great Lengths, barvne tehnike Kydra by Phyto, tehnike barvanja L’Oreal, tehnike ravnanja las z revolucionarnimi formulacijami QiQi Vega, botoks za lase na formulacijah Ybera, itd. Ima opravljena usposabljanja za delo z barvami Kydra, Redken, L’Oreal, Schwarzkopf, ter negami za lase Kerastase, Moroccanoil, Olaplex in Redken. Kot kozmetičarka obvlada vse vrste manikure in pedikure, tudi permanentno lakiranje ter podaljševanje nohtov z gelom. Študirala je pod mentorstvom Slavice Bizjan v AI akademiji za kozmetična izobraževanja. Pridobila je certifikat Xtreme Lashes stilistke za klasične in volumenske tehnike podaljševanja trepalnic, pod mentorstvom lash stilistke Nives Špehar pa se je izpopolnjevala v modeliranju in arhitekturi loka obrvi, barvanju z barvami InLei in laminaciji obrvi – Brow Bomber tretma. Tetiana obvlada tudi tehniko keratinskega vihanja trepalnic in njene roke vam lahko pričarajo čudovito preobrazbo.
Abbiamo creduto che fosse possibile creare un salone di bellezza esclusivo da cui si esce non solo curati, ma soprattutto rilassati. È stata creata la magia della bellezza medinmleko.
Domzale
Ljubljana - Lubiana
Koper - Capodistria
© 2024 MED IN MLEKO d.o.o. Tutti i diritti riservati.

Il nostro sito web utilizza i cookie per fornire una miglioreesperienza all'utente. Se si continua a visualizzare, siaccetta lanostra politica sulla privacy.