Tija Lea Glavan

Njena pot je pa nekoliko drugačna. Kljub veliki želji po frizerstvu in kozmetiki, se je za študij srednje šole odločila vpisati na gimnazijo. Po treh letih je ugotovila, da to enostavno ni bila pravilna izbira in se je odločila slediti svojim sanjam, zato se je prepisala na frizersko šolo. Prve korake na področju praktičnega dela je nabirala pri vrhunskemu frizerju in edukatorju Dejanu Nikoliću in že v sklopu šolske organizacije predstavila svojo prvo kolekcijo z imenom Povezava, ki je bila predstavljena tudi na modni reviji v festivalni dvorani. Izobraževanje je nadaljevala na MicStyling akademiji in potem tudi nekaj časa delala v MicStyling salonu v Kristalni palači. Nadaljne znanje je nabirala pri Simonu Volčiču, nato pa nadaljevala pri odličnem mentorju in coloristu Mateju Bogataju. Obiskala je tudi mnoga izobraževanja o barvanju in striženju pri strokovnjakih kot so Garetth Williams, Sanja Karasman, Boris Dragan, Marko Oblak, Rok Švajger, Tomaž Piškur, Ažbe Koščak, itd. Prejemala je tudi brivsko znanje Benjamina Oručeviča in Benjamina Sivića ter se udeležila seminarjev in izobraževanj o podaljševanju las, kjer so predavali Zvonimir Franić, Marko Svenda in Barbara Zupan Novak. Naslednja osvojena stopnička je bil njen vstop v ekipo medinmleko, kjer je pod mentorstvom Saše Kersnik, znanje nabirala kot njena osebna asistentka in se po enem uspešnem letu skupnega dela, zaposlila kot samostojna frizerka.
Abbiamo creduto che fosse possibile creare un salone di bellezza esclusivo da cui si esce non solo curati, ma soprattutto rilassati. È stata creata la magia della bellezza medinmleko.
Domzale
Ljubljana - Lubiana
Koper - Capodistria
© 2024 MED IN MLEKO d.o.o. Tutti i diritti riservati.

Il nostro sito web utilizza i cookie per fornire una miglioreesperienza all'utente. Se si continua a visualizzare, siaccetta lanostra politica sulla privacy.