Urban Cvirn

Urban je že od 6.razreda osnovne šole vedel, da si želi postati frizer. Srednjo frizersko šolo je opravljal strastno in se takoj po šoli zaposlil v frizerskem salonu, kjer je začel nabirati izkušnje. Urban stranke sprejme s posebno štajersko energijo in jim ne dovoli, da domov odidejo ravnodušne. Opravljena ima izobraževanja za delo z vrhunskimi barvami kot so Kydra by Phyto, Joico, Park in L’Oreal. Kljub mladosti je obiskal že številne seminarje kjer je nabiral nova znanja. Ima tudi pridobljen certifikat s področja masaže glave in lasišča - Formosa. Urban se je pridružil ekipi medinmleko, ker verjame, da lahko s takšno ekipo raste osebnostno in kot frizer. Kot kaže, mu to več kot odlično uspeva.
Abbiamo creduto che fosse possibile creare un salone di bellezza esclusivo da cui si esce non solo curati, ma soprattutto rilassati. È stata creata la magia della bellezza medinmleko.
Domzale
Ljubljana - Lubiana
Koper - Capodistria
© 2024 MED IN MLEKO d.o.o. Tutti i diritti riservati.

Il nostro sito web utilizza i cookie per fornire una miglioreesperienza all'utente. Se si continua a visualizzare, siaccetta lanostra politica sulla privacy.